GRAD DONJI MIHOLJAC DODIJELIO PRIZNANJA I NAGRADE NAJBOLJIM UČENICIMA

Dana 14.06.2018. godine u prostorima gradske uprave u Donjem Miholjcu organizirano je primanje te dodjela priznanja i nagrada učenicima osnovne i srednje škole te njihovim mentorima za iznimne i naročite uspjehe koje su postigli na županijskim i državnim natjecanjima.
Županijski i državni prvaci nagrađeni su novčanim nagradama, a imena svih nagrađenih od sutra ćete moći pronaći na web stranici grada.

Njihovim rezultatima svi se trebamo ponositi i biti zahvalni što su na najbolji način prezentirali svoju školu i svoj grad.
Već dugi niz godina naša osnovna i srednja škola mogu se pohvaliti zaista vrijednim postignućima svojih učenika kako na županijskoj tako i na državnoj razini. Sve to govori o jednom sustavnom i kvalitetnom višegodišnjem radu nastavnika i profesora, ali i o velikom trudu i zalaganju učenika koji svladavaju pred njih postavljene zadatke.
Od ove godine Grad Donji Miholjac sustavno će pratiti njihov rad i postignuća te će krajem nastavne godine nagrađivati najuspješnije učenike koji su postigli zapažene rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima.
Svima skupa, želimo i dalje puno dobrih ocjena i puno uspjeha na natjecanjima u nastavku školovanja te da i dalje ostanu dobri učenici i postanu dobri ljudi koji će pronaći radno mjesto u našoj državi i neće odlaziti u inozemstvo.