Koordinacija i dodjela zahvalnica za sudjelovanje u organizaciji Tour of Croatia

Dana 06.05.2016.g. je u Maloj vijećnici Grada Donjeg Miholjca održan sastanak na kojem su svim sudionicima u organizaciji Tour of Croatia dodijeljene Zahvalnice za osobni i profesionalni angažman.
Na sastanku je prezentirano sve ono što se oko utrke događalo, te centralni događaj kada je ispred Grada sportskom direktoru utrke Vladimiru Miholjeviću uručena posebna Statua čime je dodatno uljepšana sama biciklistička manifestacija.
Na sastanku je osim prezentiranja pozitivnih učinaka same manifestacije na naš Grad, bilo riječi o organiziranju Biciklijade koja će biti održana 14. Svibnja na koju su pozvani svi oni koji vole bicikl i uživanje u prirodi.
Biciklijada kreće u 14 sati kod prostorija DND-a (Stara škola) ići će do Izletišta Blanje, gdje će se biciklisti malo družiti i odmoriti, te nakon toga kreću prema Staroj Dravi, gdje će biti upriličen kraći zabavni program.
U biciklijadu će biti uključena djeca osnovnih škola sa našeg područja, učenici Srednje škole, ali i svi građani i mještani koji žele uživati u nezaboravnom doživljaju vožnje biciklom i druženju.
Svi sudionici biciklijade dobiti će zastavicu Tour of Croatia, koja će im biti pričvršćena za guvernal na biciklu-rekao je Siniša Crnčan koordinator utrke Tour of Croatia.

Zahvalnice je uručio dogradonačelnik Darko Mikić a dobili su ih:
Udruga Migra, Caffe bar Glenns, Turistička zajednica Donji Miholjac,
Josip Šelej, Vulkanizer Vul-pid Donji Miholjac,
Vedran Petričić – Drawing, Zajednica športskih udruga – Vladimir Skeleđija, Dječji vrtić Pinokio, Dječji vrtić Rakitovica, KUD Matija Gubec, Komunalno poduzeće „Doroslov“, Policija, DVD, Srednja škola, OŠ Hrvatski sokol Podgajci Podravski, OŠ Ante Starčević Viljevo,
PŠ Podravska Moslavina, Općina Moslavina, Općina Viljevo