POTPISANI UGOVORI O KUPOPRODAJI GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA

Grad Donji Miholjac danas je potpisao nove Ugovore o osnivanju prava građenja  i Predugovore o kupoprodaji nekretnine za kupoprodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni „Janjevci“ u Donjem Miholjcu s  tvrtkom ECOCRO VISION j.d.o.o. iz Črnkovaca površine 3.364 m2 radi izgradnje poslovnog objekta i tvrtkom SINGULARIS d.o.o. iz Osijeka, površine  2.260 m2 radi izgradnje benziske pumpe.  Tvrtke u svojim gospodarskim aktivnostima planiraju zapošljavanje oko 10 osoba.

Time se nastavlja trend prodaje poslovnih čestica u Industrijskoj zoni „Janjevci“  tako da je samo  tijekom 2018. godine ugovorena prodaja za osam poslovnih građevinskih čestica. Na raspolaganju je preostalo još ukupno  šest čestica opremljenih s potrebnom komunalnom infrastrukturom.

Grad Donji Miholjac, u mjesecu listopadu 2017. godine prijavio je projekt daljnjeg razvoja infrastrukture u  Industrijskoj zoni  u vrijednosti oko 15.000.000,00 kuna koji bi se sufinancirao putem natječaja europskih fondova što se pokazalo kao pravi potez s obzirom na sadašnji trend prodaje poslovnih čestica .