JAVNI POZIV za sudjelovanje u Pripremi za izradu prijedloga Proračuna Grada Donji Miholjca za 2019.g.

Grad Donji Miholjac poziva svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove, tvrtke  i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu ovom pozivu, te da svoja mišljenja, prijedloge, projekte i ideje dostave zaključno do datuma 5. studenog 2018. godine, poštom ili na e-mail: tajnica@donjimiholjac.hr.

Svi prijedlozi pristigli u roku će se razmotriti, a oni koji budu prihvaćeni, ugradit će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Donjeg Miholjca za 2019.g. te će biti proslijeđeni Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Grad Donji Miholjac želi na ovaj način poboljšati komunikaciju sa svim zainteresiranim sudionicima javnoga života kao i svim korisnicima sredstava Proračuna Grada Donjeg Miholjca za 2019. godinu, te omogućiti transparentno planiranje kao i potaknuti aktivnije sudjelovanje građana, udruga i ustanova u javnom životu Grada Donjeg Miholjca.

Obrazac za sudjelovanje građana u kreiranju proračuna može se preuzeti na web stranicama Grada Donjeg Miholjca u rubrici OBRASCI.